Föreläsningsdagen 2024

Föreläsningsdagen är en mycket uppskattad dag bland besökarna, då vi bjuder in profiler ifrån olika branscher med olika erfarenhet där de ger motiverande, insiktsfulla och viktiga föreläsningar med målet att passa så många studenter som möjligt. Tidigare år har vi haft besök av bland annat Isabella Löwengrip, Aron Andersson, Per Holknekt, Annie Lööf och många fler. 

När? Årets föreläsningsdag kommer att hållas kl 9.50-14.30 den 21 februari. Detta är INGET du vill missa! 
Var? Idrottscentrum vid Högskolan i Halmstad.
Hur får jag en plats? 
Från och med 18/1 kl 10 kan du garantera din GRATIS-biljett i Hitract. Sök på Arbetsmarknadsdagen och välj "föreläsningsdag". Det kostar alltså inget, men vill du garantera att få plats rekommenderar vi att du bokar en plats. 
De första 100 personerna som bokar bjuder vi på lunch!

ÅRETS FÖRELÄSARE

magnus samuelsson
Kl 10.00-11.00

Inspirerande, rolig och erfaren – missa inte Magnus Samuelsson. Känd för sina otroliga styrketitlar, inklusive världens starkaste man, har Magnus inte bara fysisk kraft, utan också en oslagbar motiverande kraft. Vinnare av Let’s Dance och stjärna i både film och TV, han förenar ödmjukhet med värme. Med över 15 år i världseliten delar Magnus sin unika kunskap om kropp och hälsa. Magnus föreläsning täcker allt från stresshantering till måluppfyllelse, kryddad med underhållande anekdoter från ett exceptionellt liv.  

magdalena kowalczyk
Kl 11.20-12.20

Bli ekonomiskt smartare med Magdalena Kowalczyk! Känd från 'Lyxfällan', erbjuder hon värdefulla insikter i vardagsekonomi som angår oss alla. Lär dig undvika ekonomiska fallgropar och hantera pengar klokt i en tid präglad av influencer-kultur, inflation och snabblån. Med erfarenhet som civilekonom och författare till 'Boken dina pengar vill att du ska läsa', ger Magdalena konkreta tips för att undvika skuldfällor och lära sig smart hantering av pengar! Missa inte denna möjlighet att rusta dig för en stabil ekonomisk framtid! 

Jan emanuel

Kl 13.30-14.30

Möt Jan Emanuel - Sveriges frispråkiga serie-entreprenör, riskkapitalist och tidigare riksdagsledamot. Från förortsliv till mångmiljonär, hans resa är lika inspirerande som den är unik. En mästare i att vända motgång till framgång, Jan delar sina insikter om prestation, välmående och effektivitet. Belönad med titlar som årets gasellföretagare och superföretagare, hans föreläsning är ett måste för alla som söker motivation och strategier för framgång, både i affärer och livet. Upplev Jan Emanuels kraftfulla berättelse och lär dig konsten att omvandla utmaningar till möjligheter! 


Årets föreläsningar

Fotograf: Samuel Blank