Information till företag

Varför ska ni som företag vara med?  

Vill ni synas, är i behov av praktikanter, sommarjobbare eller andra typer av arbetstagare är Arbetsmarknadsdagen något för er!  


Som företag, organisation och myndighet är Arbetsmarknadsdagen ett utmärkt tillfälle och inte minst sagt en möjlighet för er att nätverka och skapa värdefulla kontakter inför framtiden. Eventet är mycket välbesökt och gynnar oss alla, både er företagare och oss studenter.  

Våra utbildningsprogram

Högskolan i Halmstad har fyra stycken akademier med totalt cirka 50 stycken utbildningsprogram. 


Akademin för företagande, innovation och hållbarhet (FIH) är en forsknings- och utbildningsmiljö med fokus på innovation och entreprenörskap för hållbar utveckling. Här utbildas framtidens ekonomer, ingenjörer, miljövetare och biologer. Läs mer om akademins utbildningsprogram på länken nedan:

Akademin för informationsteknologi (ITE) är en stark forsknings- och utbildningsmiljö med fokus på smart teknologi och dess applikationer. Här arbetar studenter och forskare med allt från AI och informationsdriven vård till självkörande fordon, social robotik och digital design. Läs mer om akademins utbildningsprogram på länken nedan:

Akademin för hälsa och välfärd (HOV) är en forsknings- och utbildningsmiljö med fokus på människors behov och samhällets utmaningar inom områdena hälsa, livsstil och välfärd. Här bedrivs utbildning, forskning och samverkan inom samhälls- och beteendevetenskap och omvårdnad. Läs mer om akademins utbildningsprogram på länken nedan:

Vid Akademin för lärande, humaniora och samhälle (LHS) utbildas framtidens lärare, språkvetare, kulturvetare och statsvetare. Akademins forskning handlar om lärande, digitalisering och social förändring. Läs mer om akademins utbildningsprogram på länken nedan: