Team amd

Vad är Team AMD?

För att genomföra en så bra mässa som möjligt, behöver vi er hjälp! Team AMD består av ett gäng studenter som kommer hjälpa oss i styrelsen under mässdagarna 20-22 februari 2024, med allt från att hjälpa företag och svara på frågor som uppkommer till att bygga montrar och ta hand om student- & företags lounger.  

Detta gäng kommer att vara styrelsens högra hand i roller som mässvärdar, företagsvärdar, kontaktsamtalsvärdar och teamleaders. Ansvaret ligger fortfarande hos styrelsen så att vara en del av teamet är bara roligt och lärorikt! Oavsett vilket program du går är alla studenter välkomna och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Du kommer att ha möjlighet att vara en del av ett härligt gäng som under dessa dagar kommer hjälpa till som teamleader, mässvärdar, företagsvärdar eller kontaktsamtalsvärdar. Du kommer som en del av teamet hjälpa till att bygga upp mässan, hjälpa till under mässdagarna, bemöta besökare och företag samt lära känna andra studenter.

Om ni vill ha chansen att uppleva denna fantastiska mässa med oss och dessutom kamma hem några VG-poäng så är det ett perfekt tillfälle att söka till Team AMD. Att vara med i Team AMD är inte bara en möjlighet att bygga ett nätverk som gynnar dig efter din examen, utan också en möjlighet att skaffa likasinnade vänner för livet.

Självklart kommer vi styra upp kickoffer och er medverkan avslutas sedan med en lyxig tacksittning.

Läs mer om de fyra rollerna nedan.


Ansökan har passerat anmälningsdatum och är stängd.

mässvärd

Som mässvärd har du ansvar för informationsdisken och garderober samt lounger till både företag och studenter under föreläsningsdagen och mässdagen. Du kommer jobba tillsammans med de andra i ditt team för att det praktiska under mässan ska fungera.  

Att vara mässvärd passar dig som tycker det är kul att jobba i team och vill ha varierade uppgifter. Här turas man om med uppgifterna så att man får chansen att vara med på flera olika delar av mässan. Du kommer också ha mycket kontakt med studenterna som besöker mässan och hjälpa dem under dagen. Bra egenskaper hos dig som mässvärd är att du gillar att samarbeta, är social och lösningsorienterad samt vill vara länken mellan studenter och företag.  

företagsvärd

Som företagsvärd är du med och hjälper företag på mässan lite som deras högra hand. Du kommer att ha minst ett specifikt företag att hjälpa och guida under mässdagen. I din roll som företagsvärd så förser du ditt företag med all hjälp de kan tänkas behöva, du välkomnar och tar emot företaget på morgonen, du hjälper till att exempelvis bygga upp monter men också att svara på frågor under dagen.  

Innan mässdagen kommer du maila och kontakta ditt/dina företag och informera om mässan, vilket gör att du kan knyta värdefulla kontakter och kommer närmare ditt företag som kan vara en fördel för framtiden. Rollen som företagsvärd passar dig som vill jobba nära företagen, är bra på att tillgodose behov och gillar att vara social.  

kontaktsamtalsvärd

Som kontaktsamtalsvärd kommer du dels hjälpa företagen som har kontaktsamtal men också studenterna som ska på kontaktsamtal att bland annat hitta till rätt sal och företag. Du är också behjälplig under dagen såväl för företagen och studenterna genom att svara på frågor som kan uppstå. Att vara värd för kontaktsamtalen passar dig som vill jobba nära företagen, är bra på att kommunicera och gillar att samarbeta i en mindre grupp.  


teamleader

Vi kommer också söka några teamleaders till varje värdgrupp. Som teamleader har du lite extra ansvar och fungerar som länken mellan värdarna och oss i styrelsen. Utöver uppgifterna för din specifika värdposition har du också ansvar för en grupp om cirka 10 andra studenter under mässdagarna.  

Rollen som teamleader passar dig som gillar lite mer ansvar och att leda, är social och kommunikativ samt inte backar för att ta tag i saker. Du som teamleader har du också ansvar att kontakta oss i styrelsen om det är något ni behöver hjälp med under mässan.