Kontaktsamtal

Arbetsmarknadsdagen anordnar möjlighet till kontaktsamtal där företag erbjuder studenter att gå på en kortare intervju. Du får då chansen att få en första kontakt med en kanske framtida arbetsgivare. Kontaktsamtalen infördes under mässan 2020 och har sedan dess varit mycket uppskattat och bidragit till att många studenter fått jobb.  

Kontaktsamtalen kommer att äga rum på Högskolan i Halmstad under mässdagen den 22 februari 2024.  

Hur går kontaktsamtalen till? 

Ansökan till årets kontaktsamtal stängde den 28 januari, och nu har vi skickat samtliga ansökningar till företagen som sedan själva väljer ut vilka studenter de till träffa. 

Den 12/2 började antagningarna att rullas ut, håll utkik på din mail för att inte missa om du blivit antagen. OBS svara senast 16/2 kl 18.00 för att inte missa din plats eftersom din plats då går vidare till reserver. 

Via länken nedan kan du se dina ansökningar. 

Längre ned på sidan finner du företagen som erbjuder kontaktsamtal!

Ansökan

Klicka på länken nedan för att komma till ansökningssidan för kontaktsamtalen! Vänligen notera att ansökan stängde den 28 januari.

OBS - För dig som sökt tidigare år: Det är en bugg som gör att det ser ut som du har kvar ansökningarna från tidigare år, ignorera detta och sök om på nytt. Vi ser vilka ansökningar som gjorts för 2024.

Q&A kontaktsamtal

Hur ser antagningsprocessen ut? 
Ansökan stänger den 28 januari, och därefter kommer företagen att välja vilka studenter som det vill träffa, genom att läsa CV/personligt brev. Om du blir antagen för kontaktsamtal kommer du kontaktas via mail. Strax därefter kommer du kunna gå in och boka tid för ditt kontaktsamtal.

Kan man söka flera olika kontaktsamtal? 
Ja, missa inte chansen och sök till alla företag du är intresserad av!

Vilken dag och vart är kontaktsamtalen? 
På mässdagen den 22 februari kommer kontaktsamtalen att äga rum. Om du har fått ett kontaktsamtal, vänligen kom till informationsdisken i Q-huset (samma ingång som mässan) och checka in! Sedan hjälper vi dig till rätt plats.

Fler frågor? 
Kontakta vår kontaktsamtalsansvarige enligt nedan.

Företag 2024

Nedan finner du företagen som kommer att erbjuda kontaktsamtal 2024!